Landing Page

Mi az a landing page?

A landoló oldal nem más, mint egy, a weboldaladhoz kapcsolódó kereskedelmi sziget, ahová a „turisták” (értsd: látogatók) több helyről is érkezhetnek. Céljuk minden esetben a vásárlás, a pénzköltés. Oldalunkon landolhatnak hírlevélből, blog cikkből, Facebookról, Instagramról, AdWords-ös kampányból – specifikus információkat, termékeket vagy szolgáltatásokat keresve. A landoló oldal nincs teletömve felesleges menüpontokkal, oldalt lassító effektekkel – ezáltal könnyen tesztelhető, felhasználóbarát és nagyobb konverziót képes produkálni. A landing oldal mindig önállóan áll – és ugyan tartozik hozzá egy „anya oldal”, de önállóan értékesít, magától szerzi a vásárlókat. Ajánlott mellé hirdetési kampányokat ütemezni, akár A-B teszteléssel. Az értékesítési oldal 1 célra fókuszál, jobbára 1 terméket, vagy szolgáltatást emel piedesztálra. A hagyományos weboldalnál egyszerűbb felépítésű online felület, amely nem a komplex vállalkozást ismerteti, csupán annak egy szeletét, morzsáját.

Landing page készítéssel kapcsolatos gyakori kérdések

A versenyképes áraink mellett arra törekszünk, hogy kimagasló profitot termeljen landing oldalad.

Terheltségtől függően körülbelül 5-7 munkanap az elkészülési ideje.

Természetesen. A C-Host Kft. kedvező feltételek mellett nyújt számunkra webhosting szolgáltatásokat. A domain igénylés teljes menetét mi átvállaljuk.

Minél több szolgáltatást veszel igénybe nálunk - legyen szó weboldal készítésről, nyomdai termékekről, grafikai tervezésről - annál több kedvezményt biztosítunk számodra. Új és meglévő ügyfeleink számára további akciókat is biztosítunk nyomdai webáruházunkba.

responsive mockup
Ajánlatot kérek
Ajánlatkérés.

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!

Név Telefonszám E-mail cím Üzenet Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban leírt információkat, az adataimról szóló tárolását