Webáruház készítés

Olyan webáruházat szeretnél, ahova nem kis szatyrokkal, hanem óriási ládákkal járnak a vásárlók? A sikeres webáruház titka nem a termékek számán múlik. Webáruház készítés során a legfontosabb a stratégia! „Call to action” szövegek, hírlevél feliratkozás opciója, szűrők, készlet aktuális számának nyomon követése – mind-mind olyan extra és plusz, amit szeretnek és keresnek a vásárlók. Egyedi köntös mellett, mi ezekre is rendkívül figyelünk webáruház készítés során. Éppen úgy, ahogy egy offline boltban is előny a rendezettség, átláthatóság, a tisztaság és a logika, úgy online berkeken belül is erre figyelnek fel leginkább az emberek! Legyen gyors a kosárfolyamat, legyen felhasználóbarát és álljon stabil lábon a hálózat! Bírja a terhelést! Ne omoljon össze egy globális akció alatt! Ha Te is ilyen webáruházra vágysz, jó helyen jársz!

Webáruház készítéssel kapcsolatos gyakori kérdések

A kért funkciók nagyban befolyásolhatják az árát. Egy olcsó webáruház is lehet nagyon drága, ha nem hozza a kívánt megrendeléseket. Ez fordítva is igaz. Egy drága webáruház is lehet olcsó, ha hatékonyan működik.

Webáruházaink elkészülési ideje körülbelül 3 hét. Egyedi funkciók beépítése esetén akár 1 hónap is lehet, mire a végleges formáját ölti webáruházad.

Igen. Minden partnerünkkel szerződést kötünk, melyben belefoglaljuk a kért webáruház előleg értékét, valamint a webáruház specifikációját is. A webáruház készítés az előleg megérkezése után indul el.

Természetesen. A C-Host Kft. kedvező feltételek mellett nyújt számunkra webhosting szolgáltatásokat. A domain igénylés teljes menetét mi átvállaljuk.

Egyes weboldal kínálatunkhoz ingyenesen biztosítunk továbbfejlesztési lehetőséget. Ezen felül bármilyen plusz funkció fejlesztésére állunk rendelkezésedre.

webáruház mockup

Webáruház készítés menete

1. Egyeztetés
Személyes találkozó keretein belül megbeszéljük és lefektetjük az alapokat, elképzeléseket. Néhány kérdés segítségével feltérképezzük a vállalkozásodat, hogy a legjobb, legfontosabb – és a célközönségedhez leginkább passzoló webáruházat kaphasd kézhez!

2. Grafikai és szöveges tartalmak beérkezése
Ha rendelkezel olyan tartalmi, képi segítséggel vagy anyaggal, amit szeretnél viszont látni a webáruházadban, akkor e-mailen (akár pendriveon) érdemes ezt eljuttatni a számunkra. Termékeid, szolgáltatásaid, illetve korábbi szöveges tartalmaid is nagyban segítenek bennünket a tökéletes webgrafika kitalálásában!

3. Látványterv elkészítése
Miután mindent átbeszéltünk, és a kért anyagok is befutottak gépeinkre, hozzálátunk az alkotáshoz! Színvilágban arculatod színei jelentik számunkra a zászlóshajót, tartalmilag pedig marketinges célkitűzéseid alapján strategizálunk.

4. Szükséges módosítások elvégzése
Szeretnél még menüpontot? Picit átalakítanád a főoldalt? Semmi baj! „Addig üsd a vasat, amíg forró!”. Mivel mi elsősorban azt szeretnénk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal távozzanak tőlünk, ezért a módosításokat is szívvel-lélekkel, profi hozzáállással végezzük el!

5. Weboldal átadása és számlázás
Minden tökéletes? Olyan a webáruházad, amit megálmodtál magadnak? Ha a fizetési folyamat, a kosárfunkció, és minden egyéb a helyén van (sikeres a tesztelés), akkor nincs más dolog, minthogy élesben is kilőjük a webre fantasztikus online névjegyed!

Kiemelt funkciók

cms
Saját kezelőfelület

Könnyen kezelheted weboldaladon található összes képi- és szöveges tartalmat. Felhasználóbarát és egyedi CMS rendszer.

készletkezelés
Készletkezelés

A webáruházadban értékesített termékek készletét is tudod kezelni. Ha a terméknek megadott készlete elfogy, automatikusan inaktívvá teszi a terméket.

kuponkód
Kuponkód beállítás

Létrehozhatsz kuponkódokat hozzátartozó százalékos kedvezménnyel.

bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés

Webáruházadat össze tudjuk kötni PayPal vagy Barion online POS terminállal.

részletes szűrő
Részletes szűrőfunkció

Segítségünkkel saját magad is testreszabhatod a szűrési feltételeket.

mobilbarát
Mobilbarát

Minden weboldalunkat reszponzívan készítünk el. Kiemelkedően gyors betöltési sebesség az összes eszközön!

seo barát
Keresőoptimalizált kialakítás

A SEO? mai elvárásainak megfelelően alakítjuk ki weboldalát.

kapcsolati űrlap
Kapcsolati űrlap

Potenciális érdeklődőid könnyen fel tudják veled venni a kapcsolatot. E-mailben azonnal értesítést kapsz.

online chat
Online chat

Azonnali kapcsolatfelvételi lehetőség. Akár Messengerrel összekötve!

hívó gomb
Hívó gomb

Nem kell felírni, megjegyezni, másolni a telefonszámot. Egy érintéssel azonnal telefonos kapcsolatba tud lépni veled.

hírlevél rendszer
Hírlevél rendszer

A kezelőfelületen könnyen kezelhető hírlevél rendszert telepítünk weboldaladra.

blog
Blog

Ossz meg látogatóiddal naprakész információkat cégedről! Hírek, érdekességek megosztására alkalmas, egyszerű szövegszerkesztő segítségével.

Ajánlatot kérek
Ajánlatkérés.

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!

Név Telefonszám E-mail cím Üzenet Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban leírt információkat, az adataimról szóló tárolását