Weboldal készítés

Úgy érzed, hogy jelenlegi weboldalad csak egy tető nélküli ház? Se füle, se farka? Ráadásul egy laikus is egyből kiszúrná rajta a marketinges hibákat? Egy új weboldallal a netes birodalmad körüli fekete lyuk egyből eltűnne! Nem gondolkoztál még rajta? Kerülj be egy jó döntéssel, jelen esetben weboldal készítéssel az online világ halhatatlan csarnokába! Keresőoptimalizált, stílusos, egyedi, sablonoktól mentes! Előzmények nélküli weboldal készítést is vállalunk – akár konkurencia megsemmisítő hirdetési (AdWords) beállításokkal!

Weboldal készítéssel kapcsolatos gyakori kérdések

Áraink versenyképesek, de nem olcsók. A weboldalakat személyreszabottan, sablonok nélkül készítjük el. A weboldal készítés ára függ a kért funkcióktól is. Kérj tőlünk kötelezettségmentes árajánlatot!

Törekszünk arra, hogy a lehető leghamarabb át tudjuk neked adni új weboldalad. Terheltségtől, valamint kért funkcióktól függően a grafikai anyagok beérkezését követő 10-12 munkanap az elkészülési ideje.

Igen. Minden partnerünkkel szerződést kötünk, melyben belefoglaljuk a kért weboldal előleg értékét, valamint a weboldal specifikációját is. A weboldal készítés az előleg megérkezése után indul el.

Természetesen. A C-Host Kft. kedvező feltételek mellett nyújt számunkra webhosting szolgáltatásokat. A domain igénylés teljes menetét mi átvállaljuk.

Egyes weboldal kínálatunkhoz ingyenesen biztosítunk továbbfejlesztési lehetőséget. Ezen felül bármilyen plusz funkció fejlesztésére állunk rendelkezésedre.

Minél több szolgáltatást veszel igénybe nálunk - legyen szó weboldal készítésről, nyomdai termékekről, grafikai tervezésről - annál több kedvezményt biztosítunk számodra. Új és meglévő ügyfeleink számára további akciókat is biztosítunk nyomdai webáruházunkba.

responsive mockup

Weboldal készítés menete

1. Egyeztetés
Személyes találkozó keretein belül megbeszéljük és lefektetjük az alapokat, elképzeléseket. Néhány kérdés segítségével feltérképezzük a vállalkozásodat, hogy a legjobb, legfontosabb – és a célközönségedhez leginkább passzoló weboldalt kaphasd kézhez!

2. Grafikai és szöveges tartalmak beérkezése
Ha rendelkezel olyan tartalmi, képi segítséggel vagy anyaggal, amit szeretnél viszont látni a weboldaladon, akkor e-mailen (akár pendriveon) érdemes ezt eljuttatni a számunkra. Termékeid, szolgáltatásaid, illetve korábbi szöveges tartalmaid is nagyban segítenek bennünket a tökéletes webgrafika kitalálásában!

3. Látványterv elkészítése
Miután mindent átbeszéltünk, és a kért anyagok is befutottak gépeinkre, hozzálátunk az alkotáshoz! Színvilágban arculatod színei jelentik számunkra a zászlóshajót, tartalmilag pedig marketinges célkitűzéseid alapján strategizálunk.

4. Szükséges módosítások elvégzése
Szeretnél még menüpontot? Picit átalakítanád a főoldalt? Semmi baj! „Addig üsd a vasat, amíg forró!”. Mivel mi elsősorban azt szeretnénk, hogy ügyfeleink elégedett mosollyal távozzanak tőlünk, ezért a módosításokat is szívvel-lélekkel, profi hozzáállással végezzük el!

5. Weboldal átadása és számlázás
Minden tökéletes? Olyan a weboldalad, amit megálmodtál magadnak? Ha minden funkció a helyén van (sikeres a tesztelés), akkor nincs más dolog, minthogy élesben is kilőjük a webre fantasztikus online névjegyed!

Tőlünk nem kapsz olyan weboldalt, ahol bekötött szemmel és hátrakulcsolt kézzel kell a vásárlóknak lábujjhegyen mozogniuk. Azt pedig pláne nem engedjük, hogy számodra egy ingyenes sablon jelentse az arculattervezés csúcsát. Az egyediségre óriási hangsúlyt fektetünk. Effektek, színek, automatizmus, beépülő modulok, gigászi gyorsaság, TE és MI – hogy a siker megvalósulhasson, és hogy a saját bőrödön tapasztalhasd a népszerűség szűnni nem akaró páratlan érzését.

Kiemelt funkciók

cms
Saját kezelőfelület

Könnyen kezelheted weboldaladon található összes képi- és szöveges tartalmat. Felhasználóbarát és egyedi CMS rendszer.

mobilbarát
Mobilbarát

Minden weboldalunkat reszponzívan készítünk el. Kiemelkedően gyors betöltési sebesség az összes eszközön!

keresőoptimalizált
Keresőoptimalizált kialakítás

A SEO? mai elvárásainak megfelelően alakítjuk ki weboldalad.

korlátlan aloldal
Korlátlan aloldal

Nincsenek korlátok! Annyi aloldalt hozhatsz létre, amennyit szeretnél!

kapcsolati űrlap
Kapcsolati űrlap

Potenciális érdeklődőid könnyen fel tudják veled venni a kapcsolatot. E-mailben azonnal értesítést kapsz.

online chat
Online chat

Azonnali kapcsolatfelvételi lehetőség. Akár Messengerrel összekötve!

hívó gomb
Hívó gomb

Nem kell felírni, megjegyezni, másolni a telefonszámot. Egy érintéssel azonnal telefonos kapcsolatba tud lépni veled.

hírlevél
Hírlevél rendszer

A kezelőfelületen könnyen kezelhető hírlevél rendszert telepítünk weboldaladra.

blog
Blog

Ossz meg látogatóiddal naprakész információkat cégedről! Hírek, érdekességek megosztására alkalmas, egyszerű szövegszerkesztő segítségével.

Ajánlatot kérek
Ajánlatkérés.

Nem tudod, hogy mely online marketinges szolgáltatásunk lenne céged számára a legideálisabb? Szívesen meghallgatnád egy találkozó keretein belül a világmegváltó ötleteinket? Weboldal- és webáruház készítésen, grafikai munkákon, illetve tartalommarketingen felül több területen is otthonosan mozgunk – így a gazdasági piac jelentős százalékára magabiztos rálátásunk van. Objektíven, az adott megkeresés problémájára fókuszálunk – előre megtervezett stratégia mentén. Le akarod nyűgözni a várost? Oda akarsz pörkölni a konkurenciádnak? Mit szólnál, ha nem csak online vennéd fel a kesztyűt ebben a kereskedelmi párbajban?! Offline mankót is nyújtunk a komplexitást kedvelő ügyfeleinknek!

Név Telefonszám E-mail cím Üzenet Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban leírt információkat, az adataimról szóló tárolását